Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Neymar va semna prelungirea contractului cu PSG

13 apr. 2021,, 20:00   Sport
2766 0

Situaţia lui Neymar la PSG a rămas în ceaţă o bună perioadă de vreme, după ce părţile nu au ajuns la un consens pentru prelungirea contractului, scrie Digi Sport.

Starul brazilian a ajuns la Paris în 2017, cînd a fost transferat de la Barcelona pentru o sumă record de 222 de milioane de euro. Înţelegerea brazilianului cu campioana Franţei expiră în vara lui 2022, dar France Football anunţă că fotbalistul e gata să semneze un nou contract.

Presat de Lionel Messi să revină la Barcelona, dar şi de conducerea celor de la PSG să semneze o nouă înţelegere, Neymar s-a decis. Francezii anunţă că brazilianul va semna un nou contract cu parizienii, valabil pînă în iunie 2026, cu un bonus uriaş pentru cîştigarea UEFA Champions League inclus.

"Neymar vrea să rămînă la PSG. Vede cum clubul se dezvoltă şi îi place acest proiect", susţin cei de la France Football, care citează surse din anturajul lui Neymar.

Kylian Mbappe este cel care l-a făcut pe Neymar să se simtă ca acasă la Paris, după o primă perioadă în care brazilianul părea că nu se poate adapta în capitala Franţei.


"Îi datorez foarte mult din fericirea mea de a fi la PSG lui Kylian Mbappe. El m-a învăţat foarte multe despre viaţa din Franţa. Mi-a explicat care e mentalitatea de aici. O mare parte a adaptării mele i se datorează lui Mbappe.", a spus Neymar.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?