X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Neymar, indisponibil pentru meciul cu Uruguay

13 noi. 2020,, 19:30   Sport
4857 0

Internaţionalul brazilian Neymar, atacantul echipei Paris Saint-Germain, a declarat forfait pentru meciul pe care selecţionata ţării sale urmează să-l dispute săptămîna viitoare împotriva Uruguayului, la Montevideo, în preliminariile Cupei Mondiale de fotbal din 2022, informează Reuters.


Neymar a sosit în Brazilia cu o accidentare la picior şi, în ciuda eforturilor medicilor Selecao, el nu a putut fi recuperat în vederea partidei cu uruguayenii, transmite agerpres.ro.

Înaintea jocului de la Montevideo, Brazilia va înfrunta vineri, pe teren propriu, reprezentativa Venezuelei, meci la care absenţa starului lui PSG era deja confirmată.

"Speram să poată juca, de aceea l-am adus în Brazilia", a declarat doctorul naţionalei braziliene, Rodrigo Lasmar, confirmînd că, în ciuda progreselor, "starea sa nu s-a îmbunătăţit suficient de mult pentru a putea fi apt de Joc în meciul de marţi împotriva Uruguayului".

Conform cotidianului Le Parisien, Neymar urmează acum să revină în Franţa, pentru a-şi continua recuperarea sub supravegherea staff-ului medical al clubului parizian.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?