X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Cursa urbană Chișinău Criterium 2018 și-a desemnat cîștigătorii (VIDEO) ©

15 mai. 2018,, 11:15   Sport
3961 0

Cursa urbană Chișinău Criterium 2018 și-a desemnat marii cîștigători.

Nici ploaia, nici vîntul rece nu i-au împiedicat pe miile de sportivi să participe la cursa de ciclism care a pus stăpînire pe centrul capitalei în acest weekend.

Compania DAAC Hermes și Salonul de Biciclete „Giant” au oferit suport evenimentului în calitate de sponsor, fiind, totodată, şi partener tehnic al cursei de ciclism anuale.

Timp de două zile, la standul Salonului de Biciclete „Giant” au venit participanții cursei, care au solicitat ajutor pentru repararea bicicletelor de la specialiștii de înaltă calificare ai companiei, iar vizitatorii au putut vedea cîteva dintre modelele de biciclete „Giant” ale colecției anului 2018.

Bicicliștii care au participat la cursă au avut de depășit distanța de 30 km sau 60 km. În același timp, cursa distractivă de amploare Velo Fun by Skoda a fost amînată, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, care ar fi putut cauza situații de risc pe traseul de ciclism.

Scopul cursei „Chisinau Criterium 2018” este promovarea unui stil de viață sănătos și popularizarea ciclismului în rîndul tinerilor și adulților, dar și desemnarea celor mai rapizi participanți. Cursa de ciclism s-a desfășurat pentru prima dată în septembrie 2014.

De menționat că, pentru a vedea întreaga gamă de biciclete de calitate, dar și de accesorii de calitate pentru acestea, precum și de a alege modelul de bicicletă potrivit pentru dvs., puteți vizita Salonul de Biciclete „Giant”, situat pe adresa: bulevardul Moscova, 9/1.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?