X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Au fost anunțate cluburile care au fost de acord să joace în Superliga

19 apr. 2021,, 12:30   Sport
2095 0

Au fost anunțați noii eventuali participanți la Superliga de fotbal, a căreia creare a fost anunțată pe site-ul Real Madrid. Acest lucru a fost relatat de jurnalistul Nicolo Schira în contul său Twitter.

Potrivit reporterului, în următoarele zile componența Superliga ar putea să se extindă. Proiectului ar putea să se alăture alte trei cluburi europene: Bayern München, RB Leipzig și Porto.

Anterior, proiectul a fost condamnat de Uniunea Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA), căreia i s-au alăturat principalele campionate europene. Într-un comunicat, UEFA subliniază că cluburile implicate în Superliga nu vor putea concura în competiții interne și internaționale. În plus, jucătorii acestor echipe riscă să rămînă fără meciuri pentru echipele naționale.

Informațiile privind crearea Superligii au apărut mai devreme, pe 19 aprilie. 12 cluburi din Lumea Veche sînt dispuse să participe la noul turneu: Milano, Arsenal, Atletico, Chelsea, Barcelona, Inter, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid și Tottenham.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?