Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Naţionalele de fotbal din Moldova și Kazahstan vor juca un meci amical

10 ian. 2019,, 11:50   Sport
3394 0

Echipele naționale din Moldova și Kazahstan vor juca un meci amical în cadrul pregătirilor pentru startul echipelor naționale în turneul de calificare pentru Campionatul European 2020.

Informaţia a fost pusă la dispoziţia presei kazahe de către secretarul general al Federației de Fotbal din Kazahstan, Azamat Aithodjin, transmite Noi.md.

„Deja putem spune că Federația de Fotbal din Kazahstan a ajuns la un acord cu Federația de Fotbal din Moldova cu privire la meciul amical dintre echipele noastre naționale, iar Federația din Kazahstan negociază și cu alte țări. Despre datele meciurilor amicale vom informa publicul suplimentar prin intermediul site-ului nostru oficial", a declarat Azamat Aithodjin .

Se preconizează ca meciul cu Kazahstanul să reprezinte o etapă a pregătirii pentru lansarea echipei naționale a Moldovei în turneul de calificare pentru Campionatul European 2020. În calificările pentru campionatul continental, echipa națională a Moldovei va juca într-un grup cu echipele din Franța, Islanda, Turcia, Albania și Andorra.

În primul meci din cadrul selecției pentru Euro-2020, programat pentru 22 martie, 2019, echipa moldovenească va juca acasă cu actualii campioni mondiali – selecţionata Franţei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?