Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Naţionala Moldovei, pregătită s-o înfrunte pe campioana mondială

21 mar. 2019,, 13:28   Sport
2501 0

A mai rămas o zi pînă la meciul dintre naţionala Franţei şi cea a Moldovei. Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, selecționerul Moldovei, Alexandru Spiridon, a declarat că fotbaliştii moldoveni sînt gata să o întîlnească pe campioana mondială en-titre.

Spiridon spune că un meci cu naţionala Franţei este o mîndrie pentru această generaţie de fotbalişti şi speră ca vineri echipa noastră să se prezinte la nivel.

„Sîntem motivaţi la maximum. Fiecare jucînd cu aşa echipă va avea emoţii, dar sper ca ele să dispară după primele minute. Să arătăm că putem şi noi juca fotbal. Sper să facem un meci bun ca la următoarele meciuri să fie stadionul plin, lumea să vină să vadă nu doar campionii lumii, dar şi pe fotbaliştii moldoveni”, a declarat Alexandru Spiridon.

Totodată, selecționerul Moldovei a anunţat că Artur Ioniţă va fi căpitanul echipei în meciul de mîine seară, iar pe Alexandru Epureanu l-ar putea înlocui Cătălin Carp.

Prezent la conferinţa de presă, fotbalistul Artur Ioniţă spune că partida cu Franţa este un vis şi speră ca rezultatul să fie unul bun, care nu-i va dezamăgi pe microbiştii moldoveni.


„Fiecare jucător visează la aşa meciuri. Ştim cu toţii ce jucători vom întîlni. Cred că pentru fiecare în parte acesta este cel mai important meci, pentru că nu avem ocazia mereu să întîlnim aşa adversari precum campioana mondială. Vreau în primul rînd să ieşim cu capul sus după meci”, a menţionat Artur Ioniţă.

Partida dintre naţionala Moldovei şi cea a Franţei se va disputa mîine, 22 martie, cu începere de la ora 21:45.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?