X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1670

Naționala Moldovei la futsal începe pregătirile pentru preliminariile Campionatului European

14 iul. 2021,, 15:14   Sport
1943 0

În perspectiva pregătirii pentru preliminariile Campionatului European 2021/22, naționala Moldovei de futsal feminin a început sesiunile de antrenament la Complexul Sportiv “Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu.

Echipa antrenată de Denis Melnicov urmează să efectueze antrenamente săptămînale, ședințe teoretice, și discuții individuale.

Acestea sînt primele sesiuni de antrenament după turneul din Croația din 2019. Ne vom antrena de trei ori pe săptămînă, chiar dacă avem probleme de efectiv și trebuie din nou să adunăm echipa. Nu avem atît de mult la dispoziție, dar vom depune toate eforturile ca să avem parte de o pregătire cît mai bună, a declarat pentru fmf.md, selecționerul Denis Melnicov.

În preliminariile Campionatului European, Naționala Moldovei la futsal feminin va juca în grupa B din care mai fac parte Olanda, Armenia, Bosnia și Herțegovina. Meciurile se vor juca în perioada 16-19 august 2021, la Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu.

Cîștigătoarea grupei va juca în turul doi preliminar contra Rusiei, Ungariei și Belarusului. Partidele mini-turneului sînt programate în perioada 19-22 octombrie, în Belarus.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий