Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Naționala Moldovei de futsal, la un pas de calificarea la Campionatul European

10 apr. 2021,, 13:45   Sport
2763 0

Naționala Moldovei de futsal este la un pas de un miracol! "Tricolorii" sînt la o victorie distanță de calificarea în premieră la un turneu final, mai exact la Campionatul European din 2022.

Moldova a remizat aseară, scor 3-3, cu Grecia în penultimul meci din preliminarii, iar calificarea se va juca săptămîna viitoare cu Slovacia.

Reprezentativa noastră a condus cu 3-1 în partida cu elenii după golurile marcate de Iulian Cojocaru de două ori și Leonid Podlesnov.

Elevii lui Vladimir Vusatîi au încasat două goluri repriză secundă și s-au văzut egalați.

După ce acest meci Moldova a acumulat 5 puncte și este pe locul trei, cu trei puncte mai puține decît a doua clasată Slovacia. Cele două reprezentative se vor confrunta pe 13 aprilie pe Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu în ultima etapă din preliminarii. Acesta urmează să fie cel mai important meci din istoria echipei naționale de futsal.


"Tricolorii" se vor califica în premieră la Campionatul European dacă vor obține victoria, astfel vor egala la puncte Slovacia și vor termina grupa pe locul doi datorită rezultatelor mai bune în meciurile directe.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?