X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Naţionala Moldovei de fotbal a remizat acasă cu Luxemburgul

19 noi. 2018,, 10:00   Sport
2445 0

Echipa națională de fotbal a Republicii Moldova a încheiat la egalitate ultima partidă din prima ediție a Ligii Națiunilor. Discipolii lui Alexandru Spiridon au remizat pe teren propriu cu Luxemburgul, scor 1-1.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a fost irosită de Artur Ioniță. Mijlocașul ”tricolor” a scăpat singur cu portarul advers, dar nu l-a putut păcăli, fiind blocat in extremis.

Ai noștri au deschis scorul în minutul 58 prin Radu Gînsari, care a transformat în gol o lovitură de la 11 metri, ”scoasă” de Cătălin Carp.

"E o mare dezamăgire pentru noi că nu am putut să terminăm această campanie cu o victorie. Am meritat în meciul de astăzi să cîștigăm, ocazii peste ocazii. Nu am marcat, iar ei au înscris din singura fază de poartă. Nici nu știu cum a intrat mingea în poartă", a spus Radu Gînsari, atacant, Republica Moldova.

Luxemburghezii au restabilit egalitatea în minutul 70. Stefano Bensi a înscris cu un șut la colțul scurt.


Mijlocașul Artur Ioniță a rămas dezamăgit de rezultatul obținut de "tricolori".

"Sîntem dezamăgiți de rezultat pentru că țineam să încheiem acest ciclu cu o victorie în fața suporterilor, dar și, în primul rînd, pentru noi. Nu știu cîte ocazii trebuie să avem ca să învingem", a spus Artur Ioniţa, mijlocaş.

"Tricolorii" și-au încheiat evoluția în grupa a doua a Ligii D pe locul 3. Reprezentativa Republicii Moldova a acumulat 9 puncte în 6 partide disputate. Selecționerul Alexandru Spiridon a rămas mulțumit de prestația elevilor săi în Liga Națiunilor.

"A fost o șansă foarte mare pentru noi. Din păcate, am suferit eșec în prima partidă cu Luxemburg. Părerea mea este că am jucat destul de bine în aceste 6 meciuri. Am creat multe ocazii. Din păcate, măiestria individuală nu este la nivelul corespunzător", a spus Alexandru Spiridon, selecționer, Republica Moldova.

În cealaltă partidă a grupei, Belarus a învins în deplasare pe San Marino cu scorul de 2-0, s- aclasat pe primul loc și s-a calificat în play-off-ul Ligii D din Liga Națiunilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?