COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Naționala Moldovei de fotbal a învins-o pe Franța, cu 3 la 2

După ce a obținut victorii în fața Angliei și Olandei, naționala noastră de fotbal a învins-o și pe Franța. „Tricolorii” s-au impus în fața francezilor cu 3 la 2, într-un meci amical. Victoria a venit chiar la Paris, pe pămîntul adversarilor.

După o pauză lungă, fără meciuri, „tricolorii” au revenit în teren, pentru a întreține două amicale, în compania Franței. În prima partidă, s-au impus „cocoșii galici”, însă în cea de-a doua, victoria a fost de partea băieților noștri. Cristi Obadă a deschis scorul încă din debutul meciului, la capătul unei acțiuni subtile, transmite tv8.md.

La puțin timp, francezii au înscris pentru 1 la 1. Însă, egalitatea de pe tabelă nu a rezistat prea mult. Marin Stan a rezistat între doi fundași, apoi a strecurat mingea printre picioarele portarului advers.

Băieții noștri au bătut fierul cît era cald și s-au desprins la două goluri. Andrei Negară a fost cel care a marcat pentru 3 la 1.

Pană la finalul meciului, francezii au mai înscris un gol, însă nu au putut evita înfrîngerea. În trecut, naționala noastră de futsal a mai obținut victorii importante și în față altor naționale puternice, cum ar fi a Olandei, Angliei sau Turciei.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load