Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3991

Lotul național de box a încheiat cantonamentul din Carpați

9 iun. 2018,, 14:32   Sport
2941 0

Lotul național de box a revenit ieri la Grimăncăuți (Briceni) după un cantonament efectuat timp de 10 zile în munții Carpați, relatează MOLDPRES.

”Ne-am antrenat în localitatea montană Kuhtî din regiunea Ivano-Frankivsk (Ucraina). Este locul unde ne-am mai pregătit anterior cu redutabilii Vitalie Grușac și Veaceslav Gojan, medaliați olimpici, alți premianți la diferite turnee internaționale de anvergură. La această stațiune montană punem, de regulă, accentul pe pregătirea fizică. Am beneficiat de toate condițiile necesare: aer oxigenat, alimentație ecologică pură. Totul a fost bine organizat. Sunt satisfăcut”, a declarat astăzi pentru agenție antrenorul lotului, Petru Caduc.

În pregătiri, în afară de liderii Dumitru Galogoț, Alexei Zavatin, Mihail Cvasiuc, s-au aflat și reprezentanți ai tinerei generații: Davron Bozorov, Vlad Gavriliuc, Oleg Risiuc. ”Peste relativ puțin timp se va produce inevitabilul schimb de generații. Este necesar ca acest proces să nu se răsfrîngă negativ asupra performanțelor”, a specificat tehnicianul.

La cantonamentul din Carpați au absentat din motive familiale maestrul internațional Vasile Belous și maestrul emerit Veaceslav Gojan.

Cel mai bun boxer moldovean este Veaceslav Gojan, medaliat olimpic la Beijing (2008), campion european (Ankara, 2011), angajat în echipa sportivă a Departamentului Trupelor de Carabinieri al Ministrului Afacerilor Interne.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?