X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Monica Babuc l-a felicitat pe medaliatul cu bronz la Campionatul European (FOTO)

4 apr. 2018,, 16:51   Sport
3561 2

Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, i-a primit în vizită pe proaspătul medaliat cu bronz la Campionatul European de Box Under-22, Dorin Bucșa, și pe antrenorul acestuia, Igor Untilă.

Oficialul l-a felicitat pe sportiv, afirmînd că asemenea tineri sînt modele pentru generațiile actuale și viitoare. ,,În spatele unei medalii stă o muncă tenace, o forțare a limitelor și uneori chiar sacrificii. Sînteți o sursă de inspirație pentru noi toți și ați arătat că prin muncă susținută, prin determinare și hotărîre putem reuși.Acest succes demonstrează că fiecare efort pe care îl faceți nu rămane nerăsplătit. Republica Moldova datorează mult sportivilor care sînt adevărați ambasadori ai țării noastre”, a menționat ministrul Monica Babuc.

Amintim că Dorin Bucșa a obținut o medalie de bronz la Campionatul European de Box Under-22, care s-a desfășurat la Târgu-Jiu, România, în perioada 25 martie – 1 aprilie. Boxerul, care a luptat la categoria de greutate 60 kg, a repurtat trei victorii: prima a obținut-o în disputa cu sportivul Jasim Ljama din Macedonia, a doua cu Murat Yildirim din Germania, iar a treia cu Hrayr Shahverdyan din Armenia.

Din componența lotului Republicii Moldova au mai făcut parte sportivii: Oleg Rîsiuc, Vlad Gavriliuc, Victor Vacula, Vlad Gumeniuc, Cristina Cravcenco, Victor Sambriș și Cristi Constantinov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?