Criza energetică stiri: 782
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7218
Obiectiv european stiri: 292

Moldoveanul Vitalie Damașcan a înscris spectaculos pentru OSK Sepsi

17 mai. 09:45   Sport
2246

OSK Sepsi Sfîntu Gheorghe s-a impus fără drept de apel în fața celor de la U Craiova 1948, luni seara, în Bănie, scor 4-0 (1-0), și a terminat play-out-ul din Liga 1 pe prima poziție.

Unul din marcatori se numește Vitalie Damașcan, care și-a revenit după o accidentare și a pus serios umărul la cîștigarea play-outul de către echipa covăsneană. Vitalie a marcat golul cu numărul 3 și nu oricum, dar din foarfecă

Iată cum descriu marcarea celor cinci goluri ziariștii de la Pro Sport: „…Kevin Luckassen (min. 16) l-a învins pe Cobrea cu un șut la colțul lung, Istvan Fulop (min. 66) a prins un șut de zile mari, de la 25 de metri, Vitalie Damașcan (min. 66) a executat perfect o foarfecă laterală, iar Cătălin Golofca (min. 72) l-a lobat elegant pe portarul oltenilor. Un gol mai frumos decît celălalt. Cireașa pe tort a fost pusă de George Dragomir (min. 90), din lovitură de la 11 metri, aflat la primul gol în Liga 1”.

Formația OSK Sepsi va juca și finala Cupei Romîniei, cu FC Voluntari, iar Vitalie Damașcan îi va avea ca adversari pe Igor Armaș și Vadim Rață.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав