Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Moldoveanul Oleg Reabciuk își va continua aventura în cupele europene

10 dec. 2021,, 11:30   Sport
2610 0

Fotbalistul moldovean Oleg Reabciuk își va continua aventura în acest sezon în cupele europene. Echipa sa de club s-a calificat în play-off-ul Ligii Europei, chiar dacă a pierdut meciul cu Antwerp, scor 0-1, în ultima etapă din faza grupelor, scrie publika.md

Oleg Reabciuk a fost titular și a jucat pe toată durata partidei. Olympiakos s-a clasat pe locul doi în grupa D şi va lupta pentru calificarea în optimile de finală cu una din echipele clasate pe locul trei în grupele Ligii Campionilor. Așadar, Olympiakos a devenit unul din posibilii adversarii ai Sheriffului.

Tot aseară, Spartak Moscova s-a calificat dramatic în optimile de finale ale Ligii Europei. Gruparea rusă a învins Legia Varșovia cu 1-0 și a terminat pe primul loc în grupă. Zelimhan Bakaev a marcat singurul gol al partidei în prima repriză. Spartak putea rata calificare pe final, atunci cînd gazdele au beneficiat de un penalty chiar în ultimul minut de prelungiri. Portarul Alexandr Selihov a fost la post și a parat lovitura de la 11 metri.

În celălalt meci al grupei, Napoli a dispus de Leicester City cu 3-2. După prima repriză scorul a fost de 2-2, iar gazdele au marcat golul decisiv în mitanul secund prin macedonianul Elif Elmas.

Astfel, Napoli s-a clasat pe locul doi în grupă și a devenit la fel unul din posibilii adversari ai Sheriff-ului în play-off-ul Ligii Europei. Leicester City va juca în play-off-ul UEFA Europa Conference League.


Lazio și Galatasaray au remizat aseară, scor 0-0 și ambele merg în primăvara europeană. Gruparea turcă s-a clasat pe primul loc în grupă, iar echipa italiană pe poziția secundă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?