TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Moldova va fi găzda turneului de calificare pentru Campionatului European pentru juniori U19

Moldova va găzdui meciurile din cadrul preliminariilor Campionatului European pentru juniori U19. Meciurile se vor juca în perioada 5-13 octombrie 2020.

Marți, 3 decembrie, la sediul UEFA de la Nyon, Elveţia, a avut loc tragerea la sorţi a grupelor din cadrul preliminariilor Campionatului European pentru juniori U17 și U19, ediţia 2020/2021, transmite NOI.md cu referire la diez.md.

Naționala U17 a Moldovei va juca în grupa a 9-a, din care mai fac parte Austria, Norvegia și Islanda. Meciurile se vor juca în perioada 5-13 octombrie 2020, în Austria.

În etapa de elită se vor califica primele două echipe din fiecare grupă și patru selecționate de pe locul trei, cu cele mai bune rezultate înregistrate în meciurile directe cu primele două clasate din cele 13 grupe. Olanda și Spania sînt deja calificate direct în etapa de elită, avînd cel mai bun rating UEFA la această categorie de vîrstă. Apoi 15 cîștigătoare și echipe de pe locul doi din grupele etapei de elită se vor alătura gazdei turneului final, Cipru, la EURO U17, care se va desfășura în luna mai 2021.

Naționala U19 a Moldovei va juca în grupa a 8-a, din care mai fac parte Franța, Grecia și Azerbaidjan. Meciurile se vor juca în perioada 5-13 octombrie 2020 în Republica Moldova.


În etapa de elită se vor califica primele două echipe din fiecare grupă și patru selecționate de pe locul trei, cu cele mai bune rezultate înregistrate în meciurile directe cu primele două clasate din cele 13 grupe. Portugalia este selecționata deja calificată direct în etapa de elită, avînd cel mai bun rating UEFA la această categorie de vîrstă. Apoi șapte cîștigătoare ale grupelor etapei de elită se vor alătura gazdei turneului final, Romînia, la EURO U19, care se va desfășura în luna mai 2021.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load