Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Moldova și Cecenia au semnat un acord de cooperare în domeniul sportului

19 noi. 2019,, 14:15   Sport
2834 1

Comitetul Olimpic Național al Republicii Moldova și Ministerul Republicii Cecene pentru Cultură Fizică și Sport au semnat un acord de cooperare, transmite Noi.md.

Documentul a fost semnat de președintele Comitetului Olimpic Național al Moldovei, Nicolae Juravschi, și de ministrul Republicii Cecene pentru Cultură Fizică și Sport, Musa Hanarikov, în urma întîlnirii de la Groznîi, în cadrul căreia părțile au discutat despre unirea eforturilor în domeniul dezvoltării sportului, consolidarea contactelor existente și dezvoltarea cooperării.

Musa Hanarikov a menționat că sportul apropie națiunile, unește trecutul și prezentul, oferă garanții pentru un viitor sănătos. Ministrul Culturii Fizice și Sportului din Republica Cecenă și-a exprimat încrederea că astfel de întîlniri vor da un nou impuls dezvoltării relațiilor de prietenie între Republica Moldova și Republica Cecenia.

Nicolae Juravschi și-a exprimat interesul pentru extinderea cooperării între părți și a mulțumit conducerii regiunii pentru invitație și ospitalitate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?