Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Luptătorul UFC Alexandr Romanov a răspuns la prima sa înfrîngere în carieră

24 aug. 2022,, 15:30   Sport
2194 0

Luptătorul moldovean UFC Alexandr Romanov avenit cu o nouă postare pe pagina sa dintr-o rețea de socializare, vorbind despre înfrîngerea sa într-un duel cu reprezentantul Poloniei Marcin Tybura.

"Dragi prieteni! A trecut un alt turneu numerotat UFC 278, în care am avut o luptă împotriva sportivului polonez Marcin Tybura. La sfîrșitul a trei runde, am suferit prima înfrîngere din cariera mea de luptă, printr-o decizie majoritară. Vreau să-i mulțumesc antrenorului, partenerului de sparring pentru munca depusă. Voi reveni mai puternic! Ei bine, acum, dragi critici și urători, e rîndul vostru. La finiș va ajunge cel care nu stă pe loc”, a scris Romanov, transmite gagauzinfo.md.

Lupta dintre Alexandr Romanov și polonezul Marcin Tybura a avut loc la turneul UFC 278 și s-a încheiat cu victoria lui Tybura cu majoritate de voturi (29-28, 29-28, 28-28).

De menționat că mai devreme, cu sprijinul grupului de companii KRONOS și DAAC-Hermes, a fost realizat un film documentar „Alexandr Romanov: calea spre victorie”, autorul căruia este producătorul și scenaristul, jurnalistul Alexander Stakhursky.

Prin conversații cu Alexandr, sesiuni de antrenament, interviuri cu antrenorii și membrii familiei sale, filmul povestește cum un simplu băiat din Comrat ajunge la titlul de campionat în cea mai prestigioasă organizație de MMA din lume. Filmul poate fi vizionat, accesînd următorul LINK.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?