X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Milsami Orhei a obținut a cincea victorie consecutivă în Divizia Națională

22 aug. 2021,, 16:00   Sport
3147 0

Milsami Orhei este de neoprit în actuala ediție a Diviziei Naționale. "Vulturii roșii" au obținut a cincea victorie consecutivă în campionat. De această dată, Milsami s-a impus pe teren propriu în fața formației Dinamo-Auto Tiraspol în cea de-a șaptea etapă.

Echipa din Orhei a cîștigat partida cu scorul de 4-1. Gazdele au rezolvat soarta meciului încă din prima repriză. Artiom Puntus a reușit un hatrick în doar 10 minute.

Oaspeții au redus din handicap pînă la pauză prin Artiom Fiodorov. În repriza secundă, Milsami a ratat un penalty prin Alexandru Antoniuc, însă pînă la urmă a stabilit rezultatul final în minutul 85 prin Sergiu Nazar.

"Să conduci cu 3-1 și să continui să ataci nu prea are sens, asta pentru că avem nevoie să păstrăm puterile pentru următoarea partidă. Deja miercuri jucăm cu Sfîntul Gheorghe."

"Din nou călcăm pe aceeași greblă. Golurile le facem cadou adversarilor, iar ocaziile noastre nu le fructificăm. Asta e tot. De aici apre și un asemenea rezultat."


Milsami Orhei este lider în clasament cu 16 puncte. Pe locul secund este Petrocub, care are cu un punct mai puțin. Nou-promovata CSF Bălți este pe locul trei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?