X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Mîine, Sheriff ia startul în calificările pentru Liga Campionilor

5 iul. 2022,, 14:00   Sport
2523 0

Clubul de fotbal „Sheriff” din Tiraspol se apropie de startul calificării în Liga Campionilor. Deja astăzi, galben-negrii vor face cunoștință cu arena Pod Bely Bregom din Bosnia și Herțegovina, unde vor juca primul meci, pe 6 iulie, împotriva lui Zrinska.

Pe site-ul UEFA a apărut aplicația oficială a clubului Tiraspol pentru meciul din deplasare împotriva bosniacilor. Pe lista lui Stepan Thomas nu figurează o serie de jucători în formația de start a ultimului sezon european: lipsește căpitanul Gustavo Dulanto, precum și Edmund Addo, Khalid Basit, Daniil Ankutdinov și Abdul Momuni.

Lista include 20 de jucători, inclusiv mijlocașul nou-venit din Burkina, Abu Ouattara, fundașul brazilian Giron Crespo da Silva, atacanții nigerieni Rachid Akanbi și Iyayi Atimwen.

Între timp, clubul din Tiraspol a prezentat componența finală a staffului antrenor, care va conduce Sheriff în noul sezon.

„Viktor Mikhailov a rămas în funcția de antrenor principal asistent. Un alt asistent al lui Stepan Thomas va fi specialistul sîrb Vlado Schmit. Un alt reprezentant al Croației, Alen Shusnic, a fost numit asistentul al treilea. Prima echipă va avea doi antrenori de pregătire fizică, fiecare dintre ei își va îndeplini funcțiile. Ei sînt italianul Lidio Melis și fostul fotbalist cunoscut al naționalei Moldovei Denis Zmeu”, informează serviciul de presă al clubului.
Componența actualizată a lui Sheriff sub conducerea noului staff de antrenori a apărut pentru prima dată în fața jurnaliştilor vineri, 1 iulie. În primul său interviu, antrenorul galben-negrilor, Stepan Thomas, a comentat interdicția UEFA pentru meciurile de acasă ale lui Sheriff din Liga Campionilor.


„Nu este bine pentru noi, dar sîntem concentrați. Indiferent de locul unde jucăm, sarcina noastră este să intrăm în faza grupelor Ligii Campionilor, iar acesta este cel mai important lucru”, a spus Stepan Thomas.

Meciul retur împotriva lui Zrinska va fi disputat de Sheriff pe 12 iulie, la Chișinău, pe stadionul Zimbru. Iar în ziua de miercuri, 6 iulie, galben-negrii vor juca un meci în deplasare în Bosnia și Herțegovina. Fluierul de start va suna la ora 21:00..

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?