Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Messi, eliminat în premieră în tricoul Barcelonei

18 ian. 2021,, 20:00   Sport
9131 0

Leo Messi a prins un meci de coșmar cu Athletic Bilbao, în finala Supercupei Spaniei, iar argentinianul a fost eliminat în ultimele minute, într-un moment în care Barcelona alerga pentru golul de 3-3, transmite prosport.ro.

După cartonașul roșu încasat duminică seara, Messi ar urma să fie suspendat nu mai puțin de patru etape, transmite Știri.md cu referire la prosport.ro.

Starul catalanilor a cedat în minutul 120, atunci când l-a lovit fără minge pe Villalibre, fotbalistul care a împins meciul în prelungiri, după ce a egalat în minutul 90. Leo Messi nu a fost iertat de arbitrul Gil Manzano și a văzut direct cartonașul roșu.

Cel mai probabil, Messi va fi suspendat patru etape după gestul nesportiv care a surprins o lume întreagă. Contractul starului argentinian expiră în vară și el este liber să negocieze cu orice echipă în acest moment. Leo Messi s-ar putea retrage din activitate în MLS, după ce a declarat că visează să joace într-o bună zi în campionatul de fotbal de peste Ocean.

Leo Messi, la primul cartonaș roșu în tricoul Barcelonei


Leo Messi a prins o zi proastă în fața celor de la Bilbao. Argentinianul a avut o evoluție mai degrabă modestă și a terminat partida cum nu se poate mai prost: starul de pe Camp Nou a fost eliminat pentru prima oară în tricoul Barcelonei, pentru care adunase pînă azi nu mai puțin de 753 de meciuri.

Argentinianul a fost eliminat pentru a treia oară în carieră, dar niciodată la echipa mare a catalanilor, unde a scris istorie, devenind un adevărat idol pentru fani: Messi a văzut de două ori cartonașul roșu în tricoul Argentinei și o dată la Barcelona B, într-un meci jucat acum 15 ani împotriva celor de la Pena Sport.

Leo Messi trebuie să-și revină repede: cu șanse destul de mici la titlu, Barcelona se pregătește de marele meci cu PSG. Pe 16 februarie, pe Camp Nou, este programată prima manșă din optimile Ligii Campionilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?