Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Messi ar fi cerut amînarea transferul său la Al-Hilal

6 iun. 2023,, 16:15   Sport
2430 0

S-a aflat că atacantul argentinian Lionel Messi ar fi cerut amînarea transferul în echipa saudită "Al-Hilal". Despre acest lucru a anunțat Goal.

Potrivit publicației, atacantul vrea să amîne transferul în echipa saudită pentru sezonul 2024/2025, deoarece speră să revină la Barcelona. Se remarcă faptul că reprezentanții fotbalistului au discutat deja despre această problemă cu membrii conducerii Al-Hilal, relatează lenta.ru .

Pe 5 iunie, tatăl atacantului, Jorge, a vorbit despre dorința fiului său de a juca din nou pentru clubul spaniol. "Messi vrea să revină la Barcelona și eu aș vrea ca el să revină. Sîntem încrezători că un astfel de scenariu este posibil", a declarat tatăl lui Messi, citat de jurnalistul Tony Juanmarti.

Pe 3 iunie, Paris Saint-Germain a anunțat plecarea lui Messi la sfîrșitul sezonului 2022/2023. Pe lîngă Al-Hilal și Barcelona, la fotbalist pretinde și clubul american Inter Miami, deținut de David Beckham.

Messi joacă pentru PSG din 2021. Contractul său cu parizienii a fost calculat pînă în iunie 2023 cu posibiliateta de prelungire a contractului pentru un sezon. Înainte de aceasta, atacantul a jucat întreaga sa carieră pentru Barcelona. Ca membru al catalanilor, el a cîștigat campionatul Spaniei de zece ori și a cîștigat Liga Campionilor de patru ori.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?