Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Mesajul Mariei Şarapova care a lăsat un fan cu gura căscată

22 mar. 2018,, 20:02   Sport
3454 0

Maria Şarapova a simţit nevoia să dea explicaţii după ce a declarat forfait la turneul Premier Mandatory de la Miami, după ce un fan i-a cerut socoteală.

Maria Şarapova a dezamăgit prin rezultatele slabe înregistrate în acest an, iar retragerea ei de la Miami, turneu programat între 20 martie - 1 aprilie, a umplut paharul! Un fan a criticat-o vehement pe Maria Şarapova, exprimîndu-şi dezamăgirea vizavi de faptul că a cumpărat bilete special pentru ca un prieten de-al său să o vadă pe viu pe Maria Şarapova. Situaţia putea fi evitată dacă tenismena îşi anunţa din timp abandonul, mai crede suporterul respectiv, care a mai sugerat că fosta regină a circuitului WTA s-ar fi dat lovită, scrie prosport.ro, preluat de Mediafax.

Maria Şarapova a lămurit întreaga problemă răspunzîndu-i fanului din Rusia, printr-un lung mesaj postat pe Twitter: "De obicei, nu vreau să vorbesc în public despre problemele mele medicale, dar de această dată mă simt obligată să îi răspund acestui fan. Eu nu voi merge niciodată la un turneu dacă nu sînt pregătită sută la sută. Pe lîngă faptul că m-am lovit la antebraţul mîinii stîngi cu 30 de minute înainte de meciul din primul tur de la Indian Wells, am descoperit şi că am un gol de aer în plămîn, iar din acest motiv n-am putut zbura timp de trei săptămîni.

Nu mai puţin de cinci doctori m-au consultat în ultima lună, aşa că te asigur că mă acuzi pe nedrept. Niciodată nu aş fi vrut să mă retrag de la unul dintre turneele mele preferate. Îmi pare rău că ai cumpărat două bilete pentru prietenul care voia să mă vadă jucînd live. Dar trebuie să mă crezi că am făcut tot posibilul pentru a intra pe teren. Oricum, sper că va folosi acele bilete pentru a vedea alte meciuri. Iar eu voi lupta pentru a mă face bine şi a reveni la nivelul meu cel mai bun. Maria Şarapova", a fost reacţia sportivei, potrivit prosport.ro.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?