X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Mesajul de felicitare al președintei pentru Anastasia Nichita: „Ne-a adus sentimentul de mândrie. Îi mulțumesc”

16 sep. 2022,, 12:45   Sport
2962 0

Președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare pentru luptătoarea Anastasia Nichita care a cîștigat Campionatul Mondial de lupte feminine, dar și pentru Irina Rîngaci, care a obținut medalia de bronz a campionatului de la Belgrad.

Totodată, președinta le-a adus mulțumiri atît lor cît și antrenorilor pentru datorită victoriilor obținute, drapelul Republicii Moldova a fost arborat pe podiumul învingătorilor.

„O felicit pe luptătoarea Anastasia Nichita, care în această seară ne-a adus tuturor sentimentul de bucurie și de mîndrie pentru țara noastră, cîștigînd primul său titlu mondial la Campionatul Mondial Seniori de la Belgrad. Îi mulțumesc pentru efort și perseverență, pentru curaj și muncă. Îi mulțumesc pentru că, datorită victoriei sale, drapelul Republicii Moldova a fost arborat pe podiumul învingătorilor.

Transmit recunoștința mea și antrenorului Tudor Cîrlan, dar și familiei Anastasiei Nichita, care au crescut o campioană. O felicit, la fel, pe tînăra Irina Rîngaci, care a obținut medalia de bronz a campionatului de la Belgrad”, se arată în mesajul scris de șefa statului.

TV8.md reamintește că Anastasia Nichita a devenit, în premieră, campioană mondială. Eleva lui Tudor Cîrlan a obținut 4 victorii la Belgrad în categoria de greutate 59 kg, cu canadianca Laurence Beauregard, chinezoaica Qi Zhang, japoneza Sakura Motoki și norvegianca Grace Bullen.


Totodată, luptătoarea Irina Rîngaci a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial de Seniori care a avut loc la Belgrad.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?