Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3994

Tenis: Djokovic şi Nadal s-a putea înfrunta încă din sferturi la Roland Garros

21 mai. 2022,, 05:00   Sport
2445 0

Novak Djokovic, Rafael Nadal şi Carlos Alcaraz, trei dintre principali favoriţii, se află pe aceeaşi jumătate a tabloului la turneul de tenis de la Roland Garros, Grand Slam-ul pe zgură care debutează duminică, conform tragerii la sorţi efectuate joi la Paris.

Novak Djokovic, liderul mondial şi deţinătorul trofeului, l-ar putea înfrunta pe Rafael Nadal (5 ATP), de 13 ori cîştigător al Grand Slam-ului de la Paris, încă din sferturi, iar învingătorul ar putea juca apoi în semifinale cu Alcaraz (6 ATP), unul dintre cei mai în formă jucători ai momentului.

Campionul sîrb vînează al 21-lea său trofeu de Mare Şlem, care i-ar permite să egaleze recordul lui Rafa Nadal, după spaniolului de la Australian Open din ianuarie.

Djokovic, care duminică va sărbători 35 de ani, va juca în primul tur cu japonezul Yoshihito Nishioka, în timp ce Nadal îl va înfrunta pe australianul Jordan Thompson. Alcaraz, învingător la Miami şi Madrid, turnee de categoria Masters 1.000, dar şi la Barcelona, va întîlni în primul tur un jucător din calificări.

Un alt favorit, germanul Alexander Zverev, 3 ATP, ar putea juca în sferturi cu Alcaraz.

Pe cealaltă jumătate de tablou, se prefigurează o semifinală între elenul Stefanos Tsitsipas (4 ATP), finalistul de anul trecut, şi rusul Daniil Medvedev (2 ATP), care a fost operat de hernie la începutul lunii aprilie.

Înainte, Tsitsipas ar putea juca în sferturi cu norvegianul Casper Ruud, iar Medvedev cu conaţionalul său Andrei Rublev.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?