Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Meciul dintre selecţionata Moldovei şi a Franţei, așteptat cu nerăbdare

22 feb. 2019,, 12:40   Sport
2832 0

Meciul dintre selecţionata Moldovei şi a Franţei este fără mari exagerări unul dintre cele mai aşteptate evenimente sportive ale anului.

În data de 22 martie, tricolorii se vor duela pe stadionul Zimbru cu campioana en-titre a lumii. Partida dintre selecţionatele celor două ţări va fi un adevărat test atît pentru fotbaliştii moldoveni cît şi pentru autorităţile Capitalei care vor trebui să pună la punct momentele organizatorice şi să asigure securitatea starurilor fotbalului mondiale.

În ziua meciului vor fi întreprinse măsuri sporite de securitate atît pe stadion, cît şi pe unele străzi din Chişinău.

Jucătorii campionei mondiale dar şi suporterii reprezentantivei cocoşilor galici, vor fi întîmpinaţi la Chişinău la cel mai înalt nivel. Asta promit autorităţile. Pe 22 martie va fi suplimentat numărul unităţilor de transport spre stadionul Zimbru, iar pe unele străzi din sectorul Botanica va fi restricţionată circulaţia rutieră.

În ziua meciului, porțiunea de drum a bulevardului Dacia, de la strada Burebista pînă la Cuza Vodă, din direcția Aeroport-Centru va fi zonă pietonală. Aici va fi instalat un gard de protecţie iar, iar pentru a ajunge pe stadion, suporterii vor trebui să treacă prin porți de acces și control.

Sute de poliţişti şi carabinieri vor asigura ordinea publică pe toată durata desfăşurăriri evenimentului sportiv. Oamenii legii susţin că sînt pregătiţi să facă faţă oricărei situaţii.

Meciul dintre Moldova şi Franţa va fi urmărit din tribunele stadionului Zimbru de aproximativ 10 mii de spectatori. Aproape 1.500 dintre locuri au fost rezervate de către suporterii fracezi.

Preţul unui loc pentru toate cele 5 meciuri de acasă a tricolorilor costă 800 de lei, iar pe tribuna din spatele porţilor - 400.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?