X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Meci cu scîntei la Campionatul RM, încheiat cu altercații. A intervenit și poliția

14 sep. 2022,, 06:40   Sport
3631 0

Un grup de 20 de persoane a intrat pe terenul de fotbal și au vrut să bată arbitrii meciului dintre EFA Visoca și CF Olimpia din cadrul Campionatului RM, Liga 2. Fotbaliștii ambelor echipe au sărit în apărare.

De asemenea, fanii echipei EFA Visoca au scandat mesaje de susținere pentru echipa sa, fapt care i-a determinat pe fanii CF Olimpia să îi atace și pe aceștia. Au avut loc altercații între fanii celor două echipe și a fost necesară intervenția poliției.

„Examinînd rapoartele de joc ale meciului EFA Visoca – CF Olimpia, din 10.09.2022 (Campionatul R. Moldova la fotbal, ediția 2022/23, Liga 2, Seria Nord, etapa a V-a) s-a constatat că, după terminarea meciului fanii echipei CF Olimpia, într-un număr de aproximativ 20 de persoane, au intrat pe terenul de joc și au încercat să agreseze fizic arbitrii. Fotbaliștii ambelor echipe au sărit în apărarea arbitrilor și fanii nu au foat lăsați să-i agreseze pe arbitri. De asemenea, fanii echipei EFA Visoca au scandat mesaje de susținere pentru echipa sa, fapt care i-a determinat pe fanii CF Olimpia să îi atace și pe aceștia. Au avut loc altercații între fanii celor două echipe. Jucătorii de la EFA Visoca au încercat să-și apere proprii fani.

Altercațiile au fost oprite de către reprezentanții organelor de asigurare a ordinii publice, care erau prezenți la stadion în număr de 3 persoane.

De asemenea, pe toată durata meciului fanii echipei CF Olimpia au scandat mesaje cu conținut necenzurat în adresa arbitrilor meciului și au avut cîteva încercări de a intra pe terenul de joc, dar au fost opriți de către organele de asigurare a ordinii publice. În temeiul art.2, art.32, art.33, art.62, art.63, art. 66.3, «Cod Disciplinar» și prevederilor art.9.4 al «Regulamentului Campionatului R. Moldova la fotbal, ediția 2022/23»,. 4 al «Regulamentului privind organizarea și funcționarea Comitetului de Competiții al F.M.F.», Comitetul de Competiții al F.M.F.


D E C I D E:

4.1 A aplica sancțiune sub formă de amendă CF Olimpia, în mărime de 3 000,00 (trei mii lei, 00 bani) lei (MDL), pentru nerespectarea prevederilor art.2, art.32, art.33, art.62, art.63, art. 66.3, al Codului Disciplinar FMF.

În conformitate cu «Codul Disciplinar», prezenta decizie este definitivă şi irevocabilă.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?