Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Max Verstappen după victoria de la Marele Premiu al Arabiei Saudite: ”Ne-am luptat din greu!”

28 mar. 2022,, 21:30   Sport
2816 0

Max Verstappen (24 de ani), campionul din sezonul trecut de Formula 1, s-a impus în Marele Premiu al Arabiei Saudite, a doua cursă a actualului sezon din F1, relatează Noi.md cu referire la digisport.ro.

Podiumul a fost completat de Charles Leclerc (Ferrari, locul 2) și Carlos Sainz (Ferrari, locul 3).

Verstappen a încheiat cursa în 1 h 24 min 19 sec 293/1000, fiind mai rapid cu 549/1000 decît Charles Leclerc, care se impusese în Marele Premiu al Bahrainului, primul din acest sezon.

La finalul cursei, campionul en-titre din Formula 1 a vorbit despre duelul cu Charles Leclerc de pe circuitul din Jeddah.

Verstappen l-a lăudat pe pilotul lui Ferrari și a mărturisit că a reușit cu greu să se mențină în frunte pînă la finalul cursei.


A fost o cursă dură, dar foarte frumoasă. Eu și Leclerc ne-am luptat din greu și am încercat să mergem pînă la capăt. Anvelopele s-au tocit destul de rapid.

Spre final am avut un ritm mai alert. Nu a fost simplu, am încercat niște manevre inteligente la ultimul viraj, dar am reușit să termin primul cursa. sînt foarte fericit că în sfîrșit am reușit să începem cu dreptul un sezon.

Se pare că odată ce te apropii îndeajuns de mult, poți avea o ieșire bună din viraj. Asta face ca o depășire să fie mult mai complicată la ultimul viraj. Trebuie să plănuiești atent fiecare depășire”, a declarat Max Verstappen la finalul cursei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?