Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Mass-media: Antrenorul principal al Barcelonei i-a cerut conducerii clubului să-l readucă pe Messi

25 iul. 2022,, 08:45   Sport
2049 0

Antrenorul principal al echipei spaniole "Barcelona", Xavi i-a cerut președintelui clubului Joan Laporta să studieze posibilitatea achiziționării fotbalistului argentinian Lionel Messi, care joacă în prezent pentru francezul "Paris Saint-Germain". Despre acest lucru a anunțat portalul spaniol sport.es .

Se anunță că Xavi i-a cerut lui Laporta să examineze posibilitatea întoarcerii lui Messi la Barcelona în fereastra de transfer de vară înainte de sezonul 2023/24. Potrivit sursei, Xavi este încrezător că revenirea lui Messi va ajuta Barcelona să depășească criza și să îmbunătățească rezultatele.

Messi are 35 de ani, a jucat pentru Barcelona din 2004. În cadrul clubului, argentinianul a cîștigat campionatul spaniol de zece ori, a cîștigat Supercupa Spaniei de opt ori și a Cupa Spaniei de șapte ori. Atacantul a câștigat și Liga Campionilor de patru ori, Super Cupa UEFA de trei ori și Cupa Mondială a cluburilor de trei ori. În august 2021, Messi s-a mutat la PSG, deoarece Barcelona nu a putut semna un nou contract cu el din cauza regulilor financiare ale campionatului spaniol. În sezonul 2021/22, Messi a jucat 34 de meciuri pentru PSG în toate turneele, a marcat 11 goluri și a dat 15 pase decisive.

Sezonul trecut, Barcelona a ocupat locul doi în liga spaniolă. În Liga Campionilor, echipa spaniolă nu a reușit să iasă din grup și pentru prima dată din sezonul 2003/04 a concurat în cel de-al doilea cel mai puternic turneu internațional european - Europa League, unde în sferturile de finală a pierdut în fața viitoarei cîștigătoare a turneului, echipei germane Eintracht" (1:1, 2:3).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?