Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Maradona a fost îngropat fără inimă

23 noi. 2021,, 07:40   Sport
2415 0

Înainte de înmormîntare, legendarului fotbalist i-a fost scoasă inima.

În urmă cu aproape un an, fostul legendar jucător de fotbal și antrenor Diego Armando Maradona a murit la vîrsta de 60 de ani. El suferea de insuficiență cardiacă cronică.

”Păcat, dar Diego era dependent de tot ceea ce îl distrugea. Dar, indiferent de toate, alții ar fi murit mult mai devreme”, a spus medicul și scriitorul Nelson Castro.

De asemenea, omul a relatat o istorie groaznică spunînd că trupul fotbalistului a fost îngropat fără inimă.

”Un grup de fani radicali ai clubului Himnasia La Plata (ultima echipă a lui Maradona) a vrut să extragă inima lui Diego după înmormîntare. Dar acest lucru nu s-a întîmplat, pentru că s-a aflat despre asta și s-a extras inima mai devreme. De asemenea, acest lucru a fost făcut pentru a studia organul, pentru a înțelege cauzele morții”.


Inima lui Maradona nu semăna cu inimile obișnuite ale altor oameni.

”Ea cîntărea 500 de grame, ceea ce este mult. De obicei inima cîntărește 300 de grame. Chiar dacă sportivii au de obicei acest organ mai mare decît alții, motivul aici este și insuficiența cardiacă”, a spus Castro într-un interviu acordat El Trece.

Luna viitoare, în memoria lui Diego Maradona, două dintre fostele sale cluburi-Barcelona și Boca Juniors - vor organiza un meci amical.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?