X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Manchester United se califică în sferturile Europa League

17 mar. 2023,, 07:40   Sport
2143 0

Marcus Rashford a marcat singurul gol al victoriei lui Manchester United, în manşa retur a optimilor de finală ale UEFA Europa League, în timp ce Feyenord a zdrobit-o pe teren propriu pe Shakhtior Doneţk, iar Juventus s-a impus în deplasare la Freiburg.

Primele 4 meciuri ale manşei retur din optimile UEFA Europa League au consfinţit calficarea în sferturi a lui Manchester United, Juventus Torino, Sevilla şi Fejenord, transmite Noi.md cu referire la mediafax.ro.

Betis Sevilla – Manchester United 0-1 (0-0), 1-5 scor general

Diavolii roşii au început meciul cu Betis cu un 4-1 obţinut în tur, pe care l-au consolidat cu o victorie la limită.

Forma impresionantă a lui Rashford a adus victoria englezilor, el marcînd al 19-lea gol în 24 de apariţii, după Cupa Mondială,.


Jucătorul de 25 de ani se află deja în cel mai productiv sezon al său în faţa porţii şi rămîne cel mai bun marcator din Europa League, cu şase goluri în opt meciuri.

Ultima sa finalizare a venit la primul şut pe poartă al lui United. Anterior, Diavolii Roşii loviseră bara porţii după şutul lui Facundo Pellistri, chiar înainte de pauză.

Fejenord – Shakhtior 7-1 (3-0), 8-2 scor general

Scorul serii a fost stabilit la Rotterdam, unde Fejenord a administrat un neverosimil 7-1 (3-0) ucrainienilor de la Shakhtior. Marcatorii olandezilor au fost Gimenez (9), Kocku (24, 38p), Idrissi (49, 60), Jahanbakhsh (64) şi Danilo (67). Pentru oaspeţi a înscris Kelsy în minutul 87.

Freiburg – Juventus 0-2 (0-1), 0-3 scor general

Bătrîna doamnă obţinuse o victorie dificilă, la limită, în meciul tur, un avantaj şubred pentru manşa secundă. Germanii nu au fructificat însă avantajul terenului propriu, fiind învinşi la capătul unui meci echilibrat doar din punct de vedere al posesiei, italienii avînd 8 şuturi pe spaţiul porţii.

Vlahovic a liniştit suporterii italieni, după ce a fructificat un penalty în ultimul minut de joc al primei reprize, după un prim gol anulat pe care sîrbul îl marcase în minutul 28. Chiesa a dat startul sărbătoririi calificării cu un gol marcat în al 5-lea minut suplimentar de joc.

Fenerbahce – Sevilla 1-0 (1-0), 1-2 scor general

Spaniolii aveau de apărat un avantaj periculos de două goluri şi au început să aibă emoţii după minutul 41, cînd Valencia a transformat un penalty. Turcii au mai avut 2-3 ocazii promiţătoare în repriza secundă, cu care puteau duce meciul în prelungiri, însă şuturile lui Guler şi Valencia au trecut foarte puţin înafara cadrului porţii adverse.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?