Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Manchester United a reziliat contractul cu Cristiano Ronaldo

22 noi. 2022,, 21:15   Sport
3099 0

Manchester United a reziliat contractul cu Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo și Manchester United au ajuns la o înțelegere pentru ca „mariajul” să se încheie, efect imediat, scrie digisport.ro. „Clubul îi mulțumește pentru contribuțiile imense avute în cele două perioade”, scrie într-un comunicat al englezilor.

Publicații majore din Marea Britanie scriu că oficialilor clubului nu le-au picat deloc bine declarațiile lui Cristiano. Săptămîna trecută, a apărut un interviu pe care atacantul portughez i l-a acordat realizatorului Piers Morgan. Ronaldo și-a desființat verbal antrenorul și nu s-a sfiit să arunce săgeți către foști și actuali colegi.

De cinci ori cîștigător al Balonului de Aur, căpitanul Portugaliei face 38 de ani în februarie și traversează un sezon complicat la gruparea de pe Old Trafford. Tehnicianul olandez Erik ten Hag, numit în funcţie în luna mai 2022, îi oferă puţin timp de joc. De altfel, atacantul lusitan nici măcar nu a fost inclus în lotul pentru cel mai recent meci din Premier League, pe care United l-a cîştigat cu 2-1 pe terenul lui Fulham.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?