Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Manchester City - Real Madrid, meci istoric dupa numai 94 de secunde

27 apr. 2022,, 23:00   Sport
2867 0

Manchester City și Real Madrid au oferit o partidă cu adevărat fabuloasă în manșa tur din semifinalele Ligii Campionilor. Trupa lui Pep Guardiola s-a impus cu scorul de 4-3, Los Blancos reușind să refacă în trei ocazii un handicap de două goluri.

Manchester City s-a bucurat de un început perfect în confruntarea cu Real Madrid, reușind să facă 2-0 după primele 11 minute.

Kevin De Bruyne și-a adus echipa în avantaj în secunda 94 și a intrat în istoria Ligii Campionilor. Golul belgianului a fost cel mai rapid într-o semifinală în această competiție. El a fructificat o centrare perfectă a lui Riyad Mahrez.

LA MECIUL MANCHESTER CITY – REAL MADRID S-A BĂTUT RECORDUL DE LA UN JOC BAYERN - REAL

Recordul anterior era stabilit de Joshua Kimmich, care a găsit plasa porții în minutul 3 al confruntării Bayern Munchen - Real Madrid în mai 2018.


Gabriel Jesus, om care a marcat patru goluri în weekend cu Watford, a majorat avantajul în minutul 11, dar Karim Benzema a readus Realul în joc pînă la pauză.

În repriza secundă s-au mai înscris alte patru goluri, dar acestea au alternat. După un gol al lui City, Real a avut răspuns la maximum 8 minute distanță. Foden a făcut 3-1, dar Vinicius jr. a redus din diferență. Bernardo Silva a dus scorul la 4-2, dar Benzema a mai înscris apoi încă o dată, din penalty. Soarta calificării este departe de a fi decisă. Returul este săptămîna viitoare, pe Bernabeu.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?