X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Manchester City, prima finalistă a ediției din acest an a Ligii Campionilor

5 mai. 2021,, 17:44   Sport
2446 0

Manchester City este prima finalistă a ediției din acest an a Ligii Campionilor! Echipa antrenată de Pep Guardiola a eliminat-o din competiție pe Paris Saint-Germain.

După ce în meciul tur se impusese cu 2-1, "citadinii" s-au impus asear și pe teren propriu cu 2-0. Gruparea engleză a deschis scorul chiar din minutul 11, prin Riyad Mahrez.

PSG a replicat imediat și a ratat două ocazii uriașe de a înscrie. Mai întîi, Marquinhos a trimis balonul în transversală, apoi Di Maria a șutat puțin pe lîngă poartă după o greșeala ca în curtea școlii a lui Bernando Silva.

Oaspeții au forțat egalarea și în repriza secundă, însă tot ei au fost cei care au mai încasat un gol. În minutul 63, Mahrez a dat lovitura și a reușit dubla.

Parizienii nu și-au putut stăpînii emoțiile după al doilea gol încasat și au rămas în inferioritate numerică. iar Di Maria a fost eliminat în minutul 69 după ce l-a călcat intenționat pe Fernandinho chiar sub ochii arbitrului de rezervă.

Manchester City s-a impus cu scorul general de 4-1 și astfel s-a calificat pentru prima dată în finala Ligii Campionilor.

Zi mare și pentru Pep Guardiola, care a ajuns cu echipa pe care o antrenează în finală după o pauză de 10 ani. Spaniolul se calificase ultima oară în finala Ligii Campionilor în 2011, cu FC Barcelona.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?