X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Manchester City, la un pas de a fi campioană a Angliei

7 mai. 2019,, 13:30   Sport
2350 0

Echipa de fotbal Manchester City a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formaţia Leicester City, în ultimul meci al celei de-a 37-a etape (penultima) din Premier League, şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a-şi păstra titlul de campioană a Angliei.

Elevii antrenorului Pep Guardiola s-au impus în partida de pe Etihad Stadium prin golul marcat în repriza secundă de fundaşul belgian Vincent Kompany, care l-a învins pe portarul "vulpilor" cu o execuţie spectaculoasă din afara careului (70).

Graţie acestui succes, Manchester City a urcat din nou pe prima poziţie a clasamentului, depăşind-o cu un punct pe rivala sa în lupta pentru titlu, FC Liverpool, înaintea ultimei etape a sezonului, în care "cetăţenii" vor juca în deplasare cu Brighton and Hove Albion, echipa atacantului romîn Florin Andone, în timp ce "cormoranii" vor primi vizita formaţiei Wolverhampton.

Manchester City dispune şi de un alt avantaj în duelul cu Liverpool, cel al golaverajului superior (+69 faţă de +65), care va conta însă doar în cazul în care cele două echipe vor încheia sezonul la egalitate de puncte. Acest lucru va fi posibil dacă Manchester City va pleca învinsă de la Brighton, iar Liverpool va remiza cu Wolverhampton pe Anfield.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?