X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Manchester City „a pus ochii” pe noua revelație din Premier League

8 sep. 2023,, 20:00   Sport
2594 0

Chiar dacă s-a încheiat în mod oficial perioada de mercato, Manchester City monitorizează în continuare mai mulți jucători, pentru a-i aduce pe Ettihad în următoarele ferestre de transferuri.

Potrivit celor de la iNews, Manchester City ”a pus ochii” pe Evan Ferguson (18 ani), atacantul celor de la Brighton. Sursa citată anterior scrie că Ferguson ar urma să joace alături de Erling Haaland (23 de ani) în atacul ”Cetățenilor”, transmite jurnal.

De altfel, în prezent. cei doi jucători sînt primii golgheteri din Premier League (Haaland - 6 goluri, un assist, Ferguson - 4 goluri).

Irlandezul, promovat la prima echipă a ”Pescărușilor” în vara anului trecut, a marcat un hattrick în partida de pe teren propriu cu Newcastle (cîștigată de Brighton cu scorul de 3-1, în etapa a 4-a din Premier League) și a ajuns la 4 reușite în primele 4 etape din campionat.


În sezonul trecut, Ferguson a jucat 25 de meciuri pentru Brighton, a marcat 10 goluri și a furnizat 3 pase decisive, în toate competițiile.

Ferguson a fost adus de Brighton în iarna anului 2021 de la Bohemians, însă, timp de un sezon, acesta a jucat la formația U21 a ”Pescărușilor”, unde a reușit să înscrie de 6 ori și să ofere două pase de gol.

Evan Ferguson mai are contract cu Brighton pînă în vara anului 2028, astfel că, pentru a-l aduce pe Ettihad, Manchester City va trebui să achite o sumă de transfer.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?