Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Manchester City a făcut anunțul despre viitorul lui Erling Haaland

14 noi. 2023,, 16:15   Sport
2276 0

Erling Haaland (23 de ani) a sosit la Manchester City în vara anului 2022, de la Borussia Dortmund, iar atacantul norvegian a avut evoluții excelente în tricoul deținătoarei Champions League.

Parcursul lui Erling Haaland a fost urmărit atent de Real Madrid, însă spaniolii au primit o veste proastă din partea celor de la Manchester City. Ferran Soriano, președintele clubului, a spus că starul norvegian se simte foarte bine la actuala formație și are încredere că fotbalistul va rămîne sub comanda lui Pep Guardiola, în ciuda tentațiilor din partea altor cluburi.

"Cred că va fi aici mulți ani. Haaland este fericit la Manchester, iar viitorul va demonstra asta”, a spus președintele lui Manchester City, citat publicația AS.com.

Real Madrid a rămas fără un atacant central, după ce Karim Benzema a semnat cu Al-Ittihad în această vară. În plus, transferul lui Kylian Mbappe pare să fie din ce în ce mai puțin realizabil.

Erling Haaland are o clauză de reziliere de 200 de milioane de euro, care ar putea reprezenta un efort financiar pentru Real Madrid. Totuși, Publicația Tutto Mercato Web relatează că ”Galacticii” sînt dispuși să o achite în vara lui 2024.


În plus, atacantul norvegian are un salariu de 50 de milioane de euro în prezent. Este important de precizat că David Alaba este cel mai bine plătit jucător de pe Santiago Bernabeu, cu 10,8 milioane de euro, iar al doilea este Toni Kroos, cu 10,7 milioane de euro pe sezon.

0
1
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?