X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Mancester City și Sporting au jucat în manșa tur a optimilor Ligii Campionilor

16 feb. 2022,, 13:15   Sport
2087 0

Manchester City s-a impus cu 5-0 pe terenul lui Sporting, în manșa tur a optimilor Ligii Campionilor.

Manchester City, din nou favorita caselor de pariuri la cîștigarea Ligii Campionilor, se gîndește deja la faza sferturilor. Astăzi, pe un „José Alvalade” plin, gazdele au rezistat doar 7 minute, transmite Noi.md cu referire la gsp.ro.

Mahrez a marcat unul dintre cele mai ușoare goluri ale carierei, din 8 metri, într-o poartă lăsată goală de apărătorii care protestau pentru un presupus ofsaid.

„Cetățenii” au continuat să preseze, iar Bernardo Silva, fotbalist lansat în fotbalul mare de Benfica, marea rivală a lui Sporting, a dat recital. A înscris în minutul 17, cu un șut violent, sub bara transversală, a făcut „dubla” în minutul 44, a mai avut o reușită anulată, imediat după fluierul de start al părții secunde, și a pasat decisiv la golul lui Sterling, din minutul 58.

Cealaltă reușită a oaspeților a purtat semnătura lui Foden și a venit după jumătate de oră de joc.


Chiar dacă tabela arăta un categoric 0-5, Guardiola a fost ca un leu în cușcă. S-a agitat constant, a strigat către elevii săi și a tremurat cînd De Bruyne a fost doborît cu un fault cinic, în ultimul sfert de oră al meciului.

Sporting CP - Manchester City, în „optimile” Ligii Campionilor, live

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?