X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Au jucat volei pentru o cauză nobilă

10 sep. 2018,, 14:00   Societate
3281 0

Mai mulţi sportivi amatori au luat parte la o competiţie de volei pentru o cauză nobilă.

Fiecare dintre ei a plătit cîte trei mii de lei pentru participare, iar din banii adunaţi vor fi cumpărate utilaje şi materiale pentru Institutul de Cardiologie din Chişinău.

La competiţie au participat opt echipe formate din peste 40 de persoane, care activează la diverse companii private. Ele au concurat pe patru terenuri de volei din sectorul Rîşcani al Capitalei. Sportivii amatori spun că vor să ajute pacienţii care suferă de boli cardiovasculare şi au nevoie de o îngrijire deosebită.

Potrivit organizatorilor, Institutul de Cardiologie din Chişinău are nevoie de aproximativ trei mii de euro pentru a cumpăra mai multe utilaje şi materiale.

"Hipertensiunea arterială, bolile de inimă sînt printre primele locuri la afecţiunile pe care le suferă oamenii şi de la noi din ţară, dar şi pe tot globul. Mergem mînă în mînă, să faci sport ca să previi astfel de boli. Am apelat la institutul de cardiologie pentru necesităţile pe care le au", a spus organizatoarea Olga Braguța.


La final, cîştigătorii au fost premiaţi cu o cupă şi o diplomă de participare. Competiţia caritabilă a ajuns la cea de-a patra ediţie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?