Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Luptătorul moldovean Grigore Panfilii a pierdut centura de campion

4 noi. 2018,, 13:15   Sport
2418 0

Luptătorul moldovean Grigore Panfilii a pierdut centura de campion în categoria de până la 71 de kilograme la turneul de arte marţiale mixte "Eagles Fighting Championship-10", desfăşurat la Chişinău.

Sportivul nostru a fost învins de Ivan Jvirblia. După cinci runde, luptătorul din Belarus fost declarat câştigător de către arbitri.

Ghinion şi pentru un alt luptător moldovean. Gheorghe Lupu a pierdut confruntarea pentru centura de campion interimar în categoria de până la 61 de kilograme. Moldoveanul a fost învins de ucraineanul Dmitro Prîdîbailo încă din prima rundă.

La gala de aseară s-a bucurat însă de succes Alexandr Romanov. Moldoveanul din Comrat a obţinut a 10-a victorie consecutivă în cuşca MMA, după ce l-a învins pe rusul Sultan Murtazaliev.

La competiţia desfăşurată la Sala Polivalentă au mai obţinut victorii moldovenii Valeriu Mircea, Luca Poclit, iar Vasile Suprovici şi Mihail Sârbu au suferit înfrângeri. În singura luptă feminină, moldoveanca Donna Cheli a învins-o prin strangulare în prima rundă pe Evghenia Belova din Kazahstan.

În total, la turneul de ieri s-au disputat 13 lupte.


Următorul turneu de MMA "Eagles Fighting Championship" va fi organizat de Asociaţia FEA la începutul anului viitor, în luna februarie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?