Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Luptătorii moldoveni care vor participa la Europenele de la Bucureşti

8 apr. 2019,, 17:40   Sport
2117 0

22 de sportivi moldoveni vor participa cu începere de astăzi la Campionatul European de lupte libere, greco-romane şi feminine de la Bucureşti (România).

Competiţia au inaugurat-o luptătorii de stil liber. În primul meci disputat, Mihail Sava i-a cedat cu scorul 4-7 la categoria de greutate pînă la 70 de kilograme lui Devid Safaryan (Armenia), transmite moldpres.

Şansa sa de a lupta în continuare, în recalificări, pentru medalia de bronz, depinde de evoluţia cu succes a partenerului de întrecere.

În concurs urmează să se mai încadreze astăzi Alexandru Chirtoacă (57 kg), Maxim Saculţan (65 kg), Gheorghe Pascalov (79 kg) şi Nicolae Ceban (97 kg).

Luptătorii moldoveni vor concura în toate cele 10 categorii de greutate. În concursul de lupte greco-romane vor evolua 7 sportivi, iar la lupte feminine – cinci reprezentante.


Cei mai titraţi luptători din lotul naţional de lupte libere sînt Mihail Sava, medaliat cu bronz la Campionatul Mondial, şi Nicolae Ceban, multiplu premiant la Europene, participant la Jocurile Olimpice de la Beijing, Londra şi Rio de Janeiro.

Campionatul se va încheia pe 14 aprilie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?