Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Luptătoarea Anastasia Nichita a obținut o nouă victorie în India

24 ian. 2019,, 16:50   Sport
3278 0

Luptătoarea de stil liber din Moldova, Anastasia Nichita, a obținut o nouă victorie în Pro Wrestling League, concursul pe echipe din India. Tînăra sportivă evoluează pentru echipa Haryana Hammers, care conduce în clasament după primele 3 etape.

După ce în meciul de debut a învins-o cu 9-0 pe vicecampioana Asiei, Sarita de la UP Dangal, ea a întrecut-o în partida a doua, în aceeași manieră categorică (12-0), pe Katherina Zhydachivska de la echipa Delhi Sultans, care are cetățenie romînă. Meciul al treilea contra luptătoarei indiene Pooja Dhanda de la clubul MP Yodha a fost, însă, mult mai dificil. Anastasia Nichita a condus cu 3-0, dar a fost egalată la scor și a smuls victoria în final cu un rezultat la limită, 8-7.

Haryana Hammers a învins în primul meci cu 5-2, iar în următoarele partide și-a întrecut la limită adversarele cu 4-3, ceea ce semnifică că victoriile Anastasiei Nichita au fost foarte importante pentru a înclina balanța în favoarea clubului, care conduce, după trei etape disputate, în clasamentul campionatului. Mai multe site-uri din India remarcă elogios evoluția meritorie a Anastasiei Nichita.

Anterior, Anastasia Nichita a cîștigat medalia de argint la Campionatul European Under 23, este campioană europeană printre cadeți în 2015 și vicecampioană mondială printre tineret în 2016, iar anul trecut a cucerit trei medalii: argint la Europenele U-20, argint la Europenele U-23 și argint la Mondialele de tineret.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?