Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Lomachenko și-a împărtășit așteptările de la viitoarea luptă cu Commey

10 dec. 2021,, 05:00   Sport
1973 0

Fostul campion mondial la trei categorii de greutăți, Vasiliy Lomachenko, și-a împărtășit așteptările de la viitoarea luptă cu Richard Commey și a vorbit despre planurile de a lupta cu actualul campion mondial Kambosos.

Sîmbăta viitoare, 11 decembrie, pe Madison Square Garden din New York, se va desfășura lupta între boxerul ucrainean Vasiliy Lomachenko și fostul campion mondial la categoria ușoară - Richard Commey din Ghana.

"Sunt sută la sută pregătit pentru lupta de sîmbătă, abia aștept. Pentru mine, Madison Square Garden este ca o a doua casă, acolo au avut loc atât de multe evenimente importante pentru cariera mea. Pe această arenă am cîștigat titlul în categoria ușoară în lupta cu Linares.


Nu voi spune că sînt cel mai bun din categoria ușoară, aceasta este o întrebare pentru fani. Întotdeauna încerc să dovedesc totul în ring, sper că fanilor le place.

Putem discuta despre viitorul meu după seara de sîmbătă. Desigur, Kambosos este lupta pe care mi-aș dori-o. El este noul campion mondial, care s-a prezentat bine în lupta cu Lopez. În același timp, acum mă gîndesc doar la lupta cu Commey. Aceasta este sarcină la care mă concentrez în totalitate", spune Lomachenko.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?