Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Liverpool a egalat un record vechi de 33 de ani

28 aug. 2022,, 15:00   Sport
1496 0

„Cormoranii” au avut un start ezitant în acest sezon, nu reușiseră să cîștige vreun joc în primele 3 runde și veneau tocmai după un eșec în derby-ul cu Manchester United, scor 1-2. Finalista Ligii Campionilor a început în forță și a deschis scorul încă din minutul 3, prin Luis Diaz.

Puștiul Harvey Elliott a dublat avantajul gazdelor cu un șut frumos de la distanță (‘7), iar Trent Alexander Arnold a dus scorul la 3-0 cu cel mai frumos gol al partidei, o execuție superbă, de la 25 de metri, în vinclul porții lui Travers (’28).

Liverpool a egalat un record vechi de 33 de ani! E incredibil cu cît s-a impus formația lui Jurgen Klopp împotriva lui Bournemouth!

Firmino a dus scorul la 4-0, 3 minute mai tîrziu, iar pînă la pauză a mai punctat și Virgil Van Dijk, cu o lovitură de cap în urma unui corner (’45).

Elevii lui Klopp au ieșit de la cabine cu aceeași atitudine și au fost răsplătiți imediat, un autogol al lui Mepham în primul minut al reprizei secunde ducînd scorul la 6-0. Un sfert de oră mai tîrziu, brazilianul Firmino a reușit dubla, după o gafă a portarului irlandez (’62).


Intrat la pauză în locul lui Harvey Elliott, puștiul de 19 ani, Fabio Carvalho și-a deschis cont în tricoul „cormoranilor”. Portughezul transferat în această vară de la Fulham a dus scorul la 8-0, în minutul 80. Scorul final a fost stabilit de primul marcator, Luis Diaz, care a reușit și el dubla, printr-o lovitură de cap (’85), scrie Prosport.ro.

Dacă Roberto Firmino poate fi considerat omul meciului, cu 2 goluri și un hat-trick de pase decisive, la polul opus se află Mohamed Salah, cel care nu a ieșit în evidență decît prin 3 ratări imense.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?