X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3994

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo se confruntă din nou după o pauză îndelungată

8 dec. 2020,, 10:42   Sport
5333 0

Cei mai buni fotbaliști ai planetei din ultimul deceniu, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo se confruntă din nou după o pauză îndelungată chiar în această seară.

FC Barcelona și Juventus Torino vor juca pe Camp Nou în ultima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor, iar în prim plan vor fi anume cele două superstaruri ale fotbalului mondial, transmite publika.md.

Cei doi mari rivali se vor duela din nou pe Camp Nou în prima confruntare directă după transferul lui Ronaldo de la Real Madrid la Juventus, în vara anului 2018. Atacantul lusitan a ratat meciul tur cu FC Barcelona din actuala ediţie a Ligii Campionilor, disputată în luna octombrie la Torino, după ce a fost testat pozitiv la COVID-19.

Cristiano Ronalo şi Lionel Messi au jucat în total 35 de meciuri unul împotriva celuilalt, argentinianul fiind în avantaj, cu 15 victorii şi 21 de goluri marcate. Portughezul a înscris la rîndul său de 18 ori şi a cîştigat 9 partide disputate pînă acum în toate competiţiile împotriva starului Barcelonei.

"Cred că e fantastic că acești doi jucători au rămas atîta timp la cel mai înalt nivel, în fotbal și în lume. Sînt cei mai buni jucători din ultimii 10-15 ani. Nu cred că ar fi frumos să să spui cine e mai bun, deoarece ambii sînt incredibil de buni."

Meciul FC Barcelona - Juventus va fi transmis în direct pe PRIME astăzi de la ora 22:00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?