X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Lionel Messi ar putea apărea pe peso-ul argentinian

23 dec. 2022,, 01:00   Sport
2238 0

Presa argentiniană a dezvăluit că Banca Centrală a Argentinei studiază o propunere de a plasa imaginea lui Lionel Messi, căpitanul echipei Argentinei și jucător al lui Paris Saint-Germain, pe peso-ul argentinian după cîștigarea Cupei Mondiale din 2022.

Potrivit El Financiero, oficialii Băncii Centrale studiază opțiuni pentru a sărbători încoronarea istorică a echipei la Cupa Mondială din Qatar, așa cum s-a întîmplat după cîștigarea Cupei Mondiale din 1978, cînd au fost oferite monede comerciale comemorative.

Ziarul a precizat că una dintre opțiunile Băncii Centrale a Argentinei este de a imprima imaginea lui Messi pe moneda de 1.000 de pesos, unde oficialii argentinieni vor să apară numărul „10″, care începe cu cifra 1000, și este scris cuvîntul „La Scaloneta”, care simbolizează echipa cîștigătoare a antrenorului Lionel Scaloni.

Naționala Argentinei a reușit să cîștige titlul la Cupa Mondială din Qatar 2022, condusă de starul Lionel Messi, învingînd Franța în ultimul meci care a reunit-o pe stadionul Lusail, pe 18 decembrie.

Capitala Argentinei a fost martora unor sărbători uriașe din momentul în care naționala argentiniană a învins Franța în ultimul meci din Qatar.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?