X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Lionel Messi a părăsit FC Barcelona: ”Eu și familia mea voiam să rămînem aici”

8 aug. 2021,, 16:38   Sport
2962 0

Fotbalistul Leo Messi se va despărți de FC Barcelona, pentru că nu a putut semna un nou contract din ”cauze economice”. Acesta este în negocieri avansate cu PSG, dar înainte de plecarea de pe Camp Nou a susținut o conferință de presă, și nu și-a putut stăpîni emoțiile.

Messi a intrat in sala de conferință în lacrimi, pentru a spune ”adio” clubului la care a activat timp de 21 de ani.

După ce a trecut peste emoții, multiplul cîștigător al Balonului de Aur a oferit și primele declarații.

”Anul trecut știam ce voi spune, dar anul ăsta nu eram pregătit. Atît eu, cît și familia mea voiam să rămînem aici, să stăm acasă și să ne bucurăm de viața pe care o avem în Barcelona de atîția ani. Toți anii aceștia pe care i-am avut au fost extraordinari. Am fost toată viața mea aici, încă de cînd aveam 13 ani. După 21 de ani plec cu soția mea și cei 3 copii catalani-argentieni ai mei. Nu pot promite că nu mă voi întoarce pentru că aceasta este casa mea. sînt total recunoscător tuturor coechipierilor, tuturor oamenilor, sînt atît de mulți oameni cărora vreau să le mulțumesc. Am dat totul pentru acest club încă din prima zi cînd am sosit și sînt atît de recunscător pentru toată dragostea pe care mi-au oferit-o oamenii”, a spus starul argentinian.

Messi ar putea semna, cel mai probabil, cu PSG, unde are și mulți prieteni. De asemenea, parizienii i-ar fi oferit un contract pe 3 ani, cu un salariu de 40 de milioane de euro pe sezon și o primă de instalare de 30 de milioane de euro.


Iar doi dintre actualii jucători din lotul lui PSG, Angel Di Maria și Neymar, sînt implicați direct în mutare.

Cei doi jucători încearcă să-l convingă le Lionel Messi, cu care sînt prieteni în afara terenului, că PSG este varianta cea mai bună pentru continuarea carierei argentinianului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?