COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Lionel Messi a înscris cel de-al 700-lea gol în cariera sa

Lionel Messi a înscris cel de-al 700-lea gol în cariera sa

Jucătorul argentinian Lionel Messi a ajuns la cota 700 de goluri în carieră. Reuşita a venit în meciul de aseară, cu Atletico Madrid (2-2), şi a fost una specială.

În minutul 52, starul argentinian l-a învins pe Oblak cu o scăriţă de efect, de la punctul cu var, care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată, scrie libertatea.ro cu referire la BBC.

Acesta a fost golul cu numărul 630 pentru Barcelona, în toate competiţiile, la care se adaugă şi cele 70 de reuşite pentru naţionala Argentinei.


Messi a marcat 582 de goluri cu piciorul stîng, 91 au venit cu dreptul, 24 cu capul şi 3 cu alte părţi ale corpului.

Lionel a reuşit această performanţă în 862 de meciuri. În carieră, acesta are 54 de hat-trick-uri şi a înscris împotriva a 107 echipe diferite. Sevilla este victima favorită (37 de goluri), iar cel mai bun sezon a fost 2011-2012, cînd a înscris 82 de goluri.

Cel de-al 700-lea său gol din carieră venit la puțin peste 14 luni după ce a îmbrăcat tricoul Barcelonei pentru a 600-a oară și îl așază pe Messi într-un grup select al celor care au atins borna 700.

Conform datelor de la Rec.Sport.Soccer Statistics Foundation, Messi este acum unul dintre cei șapte jucători care a atins cota de 700 de goluri în cariera lor.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load