X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Lionel Messi a ajuns la un acord cu PSG

10 aug. 2021,, 16:30   Sport
2544 0

Starul argentinian Lionel Messi (34 ani) a ajuns la un acord pentru a deveni noul jucător al echipei franceze Paris Saint-Germain, după despărţirea de FC Barcelona, a anunţat marţi cotidianul L'Equipe, citat de agenţia Digi24.

Conform sursei citate, Messi urmează să se deplaseze de la Barcelona la Paris cu un zbor privat, în următoarele ore, pentru finalizarea acestei mutări.

În cazul în care informaţia se va confirma, argentinianul ar urma să efectueze vizita medicală în cursul zilei de marţi, la Spitalul American din Neuilly, înainte de a-şi pune semnătura pe un contract pe doi ani, cu opţiune pentru un sezon suplimentar.

Marţi dimineaţă, postul catalan de televiziune Beteve anunţa că FC Barcelona i-a făcut o nouă ofertă lui Lionel Messi, în încercarea de a evita plecarea acestuia de pe Camp Nou, însă anturajul fotbalistului nu a confirmat această informaţie.

La Paris Saint-Germain, Messi ar urma să redevină coechipier cu brazilianul Neymar, bunul său prieten, alături de care a evoluat timp ce patru sezoane la FC Barcelona, înainte ca acesta să se transfere pe Parc des Princes, scrie Agerpres.


PSG mai are în lot şi alte vedete, precum fundaşul spaniol Sergio Ramos, fostul căpitan al lui Real Madrid, mijlocaşul argentinianul Angel Di Maria, campionul mondial francez Kylian Mbappe sau portarul naţionalei Italiei, Gianluigi Donnarumma.

Lionel Messi şi-a anunţat duminică, în cursul unei conferinţe de presă emoţionante, despărţirea de FC Barcelona, club la care a sosit cînd avea doar 13 ani şi la care a evoluat neîntrerupt de atunci.

Sextuplu cîştigător al Balonului de Aur, trofeul atribuit anual celui mai bun jucător al planetei, Messi a cucerit în total 35 de trofee alături de FC Barcelona, pentru care a marcat 672 de goluri în 778 de meciuri disputate.

Vineri, preşedintele clubului catalan, Joan Laporta, a afirmat că prelungirea contractului argentinianului Lionel Messi ar fi reprezentat un "risc" financiar pentru FC Barcelona, confruntată în prezent cu mari dificultăţi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?