Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Leo Messi și-a decis viitorul! Ce l-a făcut să se hotărască

24 ian. 2023,, 09:30   Sport
2046 0

Leo Messi a intrat în ultimele șase luni de contract cu PSG, iar campioana Franței i-a făcut o propunere „messianică” pentru a-l convinge să continue pe Parc des Princes.

Spaniolii de la Marca au scris în urmă cu cîteva zile că părțile au ajuns la un acord privind prelungirea înțelegerii, iar Messi va avea un contract ”de pe altă planetă”, superior celui actual, care, din punct de vedere financiar, era oricum impresionant: 30 de milioane de euro pe sezon.

Însă jurnalistul Gerard Romero „a aruncat bomba”. Acesta a dezvăluit că Leo Messi nici nu se gîndește să-și reînnoiască acordul cu PSG, chiar dacă la un moment dat a fost tentat să facă acest lucru. Argentinianul ar fi luat decizia după ce a cîștigat titlul mondial cu naționala Argentinei și se pare că n-ar fi fost tratat așa cum se aștepta la revenirea la Paris.

În acest context, o mutare a lui Messi în Arabia Saudită nu mai pare imposibilă. Cei de la Al-Hilal i-ar fi oferit sud-americanului un salariu de 300 de milioane de euro pe an, mai mare decît cel al lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, iar cei doi granzi ar putea fi din nou adversari, la fel ca în amicalul disputat de curînd la Riyadh.

All Stars Riyadh, echipă formată din jucătorii celor de la Al-Hilal și Al Nassr, și PSG au făcut spectacol joi seară, la Riyadh. Campioana Franței s-a impus cu 5-4.

S-a spus atunci că acesta a fost „ultimul dans" între Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, fotbaliștii care au marcat fotbalul în ultimii 20 de ani și care sînt considerați printre cei mai buni din istorie, dar rămîne de văzut dacă lucrurile stau așa.


La finalul meciului, portughezul care a marcat de două ori a fost desemnat „Omul Meciului", în uralele spectatorilor, care îl vor vedea pe stadioanele din Arabia Saudită pînă în vara lui 2025.

Dintre toate imaginile cu cei doi "giganți", una sigură va rămîne cu siguranță întipărită în memoria fanilor.

Poza de mai jos, în care Lionel Messi se uită admirativ la Cristiano Ronaldo, a făcut rapid înconjurul lumii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?