Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Lautaro Martinez, primul transfer extraterestru pe care îl face Barcelona

9 sep. 2020,, 00:01   Sport
1747 0

Luis Suarez este foarte aproape să plece de la FC Barcelona, astfel că interesul formației catalane pentru aducerea lui Lautaro Martinez de la Inter Milano a crescut. Ba mai mult, agenții lui Lautaro ar urma să vină la Milano pentru a negocia transferul starului argentinian pe „Camp Nou”.


Lautaro Martinez a fost transferat de Inter Milano, în vara lui 2018, de la Racing Club pentru 25 de milioane de euro.

Conform publicației Sport, impresarii lui Lautaro Martinez vor merge la Milano, în următoarele zile, pentru a negocia cu oficialii lui Inter plecarea atacantului argentinian. Deși ne aflăm într-o perioadă de criză din cauza pandemiei de COVID-19, oficialii nerazzurrii nu ar fi dispuși să reducă din pretențiile financiare pentru un viitor transfer, scrie prosport.ro.

Mai exact, milanezii i-ar fi setat un preț de achiziție lui Martinez în valoare de 85 de milioane de euro. Însă, Barcelona ar dori să ofere 65 de milioane de euro plus un jucător la pachet. Lautaro Martinez are o clauză de reziliere a contractului în valoare de 111 milioane de euro.

Jucătorul pe care Barcelona ar plănui să-l includă în tranzacția lui Lautaro Martinez ar fi Arturo Vidal. Fotbalistul chilian se află în „vizorul” lui Inter de mai mulți ani, astfel că acesta ar putea ajunge să evolueze pe „San Siro”, dacă mutarea lui Lautaro Martinez la Barcelona se va perfecta.

Barcelona va trebui să se miște rapid, dacă dorește să-l ia pe Martinez, deoarece și Manchester City este interesată de atacantul argentinian.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?